Over Husky Refrigeration

Over Husky | Husky Fabriek
Husky heeft een geschiedenis om trots op te zijn en onze reis om wereldwijd marktleider te worden in koelen, vriezen en specifieke drankkoeling gaat door tot op de dag van vandaag.

In de laatste 50 jaar is Husky uitgegroeid tot een internationale marktleider op het gebied van professionele al koel- en vriesapparatuur. Met name de productontwikkeling op het allerhoogste niveau, vanuit Noordwest-Engeland zorgt voor mooie degelijke én technisch hoogstaande producten op het gebied van drank en food opslag. Deze Husky producten staan dan ook wereldwijd verspreid bij o.a. pubs, cafés en restaurants.

We zijn trots op onze kwaliteit, betrouwbaarheid, eigenzinnige design en degelijke constructie van deze mooie Husky producten. Wij beschikken daarnaast over een team gespecialiseerde klantenservice medewerkers en technisch personeel die kunnen verzekeren dat eventuele service en technische vragen direct opgepakt kunnen worden. Alle Husky producten worden standaard geleverd met 2 jaar volledige garantie en 3 jaar op alle onderdelen. Dit zorgt voor zekerheid en zorgeloos gebruik van onze Husky apparatuur.

Een geschiedenis van uitmuntende kwaliteit

Husky nogmaals is een koel, vries en drankopslag specialist met vele jaren ervaring in het produceren van kwalitatieve koel- en vriesproducten. Onze horeca koel- en vrieskasten worden nu al gedistribueerd in meer dan 25 landen over de hele wereld. Het assortiment bevat o.a. een gevarieerd aanbod van Retro koelingen, zogenaamde Backbar koelingen, Alfresco koelingen voor de buitenbar of buitenkeuken en Wijnklimaat kasten voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik. Daarnaast is er een aanvullend assortiment voor de huishoudelijke markt van een schitterende lijn zeer energiezuinige koelkasten (Tafelmodellen-Combikasten-Side by Side) en vrieskasten (No-Frost) ideaal voor ieder huishouden. Natuurlijk is hier design ook erg belangrijk en vindt u bijvoorbeeld ook zeer mooie Retro-design modellen.

Onze Husky fabriek wordt gerund door een toegewijd en gespecialiseerd team van professionals die rijk zijn aan kennis en ervaring binnen de koel- en vriesindustrie. Ons eigen team van ontwerpers, designers, ingenieurs en kwaliteitscontrole staan garant voor het feit dat al onze producten zelfs uw hoogste verwachtingen zullen overtreffen. Husky is al sinds jaren een vertrouwd merk voor zowel professioneel als de consumentenmarkt.

We werken als Husky International continu aan de verdere ontwikkeling van ons unieke productaanbod huishoudelijke en commerciële koelkasten en vrieskasten om te verzekeren dat onze horeca apparatuur altijd tot de meest innovatieve en vooruitstrevende behoren op de markt.

Tot op de dag van vandaag is Husky nog steeds een bedrijf dat door familie wordt gerund met een sterk loyaliteitsgevoel en bijbehorende principes. We streven ernaar om producten te maken die niet alleen stijlvol en betrouwbaar zijn, maar die ook gemaakt worden volgens de hoogste kwaliteit en efficiency normen. Duurzaamheid van onze producten staat voorop.

Energie Efficiëntie

Een hoogstaand kwalitatief product zou eigenlijk niet teveel natuurlijke grondstoffen van onze kostbare aarde moeten verbruiken, maar juist zo min mogelijk, en tevens de nodige grondstoffen besparen. Energie kost namelijk ook geld, daarom blijft Husky altijd zoeken naar energiebesparende productiefaciliteiten en extra mogelijkheden voor energiebesparende oplossingen.

Bij Husky worden al onze producten dan ook ontwikkeld met Energie saving functies en handige oplossingen daarvoor, zoals ledverlichting, zelfsluitende deuren met dubbel isolerend glas, en maximaal gebruik van de nieuwste isolatie methodes. Dit helpt om onze producten zo min mogelijk impact achter te laten op de omgeving en u als gebruiker te laten besparen op de totale energiekosten.

We werken tevens nauw samen met onze leveranciers en fabrikanten om te verzekeren dat we gebruik maken van verpakkingen die afkomstig zijn van hernieuwbare bronnen om zo onze ecologische voetafdruk te verminderen op deze aarde.

Menu
0

Je winkelwagen