Over ons

In de laatste 50 jaar is Husky uitgegroeid tot een internationale marktleider op het gebied van professionele koel- en vriesapparatuur. Vanuit Noordwest-Engeland zorgen we voor mooie degelijke én technisch hoogstaande producten op het gebied van drank en food opslag. Onze Husky producten vind je overal ter wereld verspreid bij o.a. pubs, cafés en restaurants.

We zijn trots op onze kwaliteit, betrouwbaarheid, eigenzinnige design en degelijke constructie van onze mooie Husky producten. Wij beschikken daarnaast over een team gespecialiseerde klantenservice medewerkers en technisch personeel die kunnen verzekeren dat eventuele service en technische vragen beantwoord kunnen worden.

Alle Husky producten worden standaard geleverd met 2 jaar volledige garantie. Dit zorgt voor zekerheid en zorgeloos gebruik van onze Husky apparatuur.

Assortiment voor professioneel en particulier
Onze horeca koel- en vrieskasten worden nu al gedistribueerd in meer dan 25 landen over de hele wereld. Het assortiment bevat o.a. een gevarieerd aanbod van Retro koelingen, Backbar koelingen, Alfresco koelingen voor de buitenbar of buitenkeuken en Wijnklimaatkasten voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.

Daarnaast is er een aanvullend assortiment voor de particuliere markt van een schitterende lijn zeer energiezuinige koelkasten (tafelmodellen, combikasten en Side by Side koelkasten) en vrieskasten (No-Frost) ideaal voor ieder huishouden. Bij deze producten staat een tijdloos design centnraal.

Ontwikkeling
We werken als Husky International continu aan de verdere ontwikkeling van ons unieke productaanbod huishoudelijke en commerciële koelkasten en vrieskasten om te verzekeren dat onze horeca apparatuur altijd tot de meest innovatieve en vooruitstrevende behoren op de markt.

Tot op de dag van vandaag is Husky nog steeds een bedrijf dat door familie wordt gerund met een sterk loyaliteitsgevoel en bijbehorende principes. We streven ernaar om producten te maken die niet alleen stijlvol en betrouwbaar zijn, maar die ook gemaakt worden volgens de hoogste kwaliteit en efficiency normen. Duurzaamheid van onze producten staat voorop.

Energiezuinig
Bij Husky worden al onze producten ontwikkeld met Energie saving functies en handige oplossingen zoals ledverlichting, zelfsluitende deuren met dubbel isolerend glas, en maximaal gebruik van de nieuwste isolatie methodes. Dit helpt om onze producten zo min mogelijk impact achter te laten op de omgeving en u als gebruiker te laten besparen op de totale energiekosten.

Husky op een rijtje

Vertrouwd merk

Professionele koelingen & vriezers

Duurzaam

Personal branding mogelijkheden

Husky is onderdeel van Domest Multibrand Sales & Services. Ook de merken Frilec en Exquisit zijn onderdeel van Domest Multibrand Sales & Services. Het kantoor van Domest Multibrand Sales & Services zit gevestigd in Doetinchem. Ons team staat graag voor u klaar!

Husky

De geschiedenis van Husky

2009
Oprichting van Husky International Ltd. in Lutterworth, Leicestershire United Kingdom.      
2011
Overgestapt op koolwaterstof koelgassen met een veel lager aard opwarmingsvermogen.
2014
Opening van de eerste Husky International fabriek.
2015
Eerste gepersonaliseerde koeling geproduceerd.
2016
Gestart met de verkoop van Husky apparaten door Domest Multibrand Sales & Services, gevestigd in Doetinchem.
2019
Nieuw laboratorium en team voor productontwikkeling in Amsterdam. Het team werkt ook aan energie-efficiëntie.
2020
Husky's eerste intelligente koelkast op de markt gebracht.
Domest Multibrand Sales & Services 2021