Husky Custom Branded Refrigeration for promotion of your brand
Husky Branded Fridge - Custom Branding Slider

Uw eigen koelkast of vriezer personaliseren met uw eigen merk, clubnaam en of organisatie.

Husky is in de U.K. (Verenigd Koninkrijk) het meest verkochte koelkastenmerk. Husky’s zijn ontworpen en ontwikkeld in onze eigen zelfstandige Husky fabriek. Het is een succesverhaal dat we herhalen in 28 landen, verspreid over de wereld. Husky koelers en vriezers zijn geweldige cadeaus voor iedereen. Van muziek en sport fans tot mensen die zoeken naar een uniek, stijlvol en echt handige ”koele” toevoeging voor hun huis, kamer of op kantoor.

Het Husky koelen en vriezen assortiment bestaat uit een breed aanbod aan koelkasten en vriezers met verschillende afmetingen, kleur, afwerking, verlichting, deursloten, en verpakking. Maar als uw merk op zoek is naar een echt individueel model, dan zijn wij ook de specialisten voor u. Onder voorbehoud van een minimale order afname kunnen onze designingenieurs een gepersonaliseerd item maken dat uniek te noemen is en natuurlijk alleen voor u of uw bedrijf is!

Neem een kijkje bij ons aanbod en stel u zich eens voor hoe Husky u of uw bedrijf, voetbalclub, vereniging enzovoort kan helpen om uw merk, bedrijf, club of organisatie te promoten!

Husky Custom Branded Fridges Design Examples
Custom Branding Options Husky fridge range

De Custom Branded koelspecialisten

De digitale en fysieke printers van Husky worden gemanaged door ons speciale design-team en de gekwalificeerde en ervaren print-professionals. We begrijpen zeer goed dat uw merkimago en gepersonaliseerd design zeer belangrijk voor u of uw bedrijf is. Dat is dan ook de belangrijkste reden waarom de specifieke branding is gezeefdrukt op metaal. Immers de kwaliteit is dan optimaal en de levensduur is veel langer t.o.v. ander methodes. In de fabrieken is onze Europese management gecombineerd met de Chinese efficiëntie. Retailers ervaren dit voordeel dan ook zeer duidelijk in de vorm van stabiele kwaliteit, snelle levertijden, kennisrijk personeel en zeer efficiënte logistiek.

De meeste bekende (merken) bedrijven houden van onze gepersonaliseerde koelers en vriezers. Of het nu gebruikt wordt voor opvallende merk herkenning, als relatiegeschenk die een klant echt waardeert of om speciale promoties te ondersteunen; Husky heeft het perfecte model voor echte visuele impact d.m.v. een innovatief design en de buitengewone Husky kwaliteit.

Zoekt u een volledig gepersonaliseerd design voor uw merk?

Stap 1:

Kies uit het aanbod van Husky Bar koelers en/of Husky koelers en vriezers een model. Standaard worden een zwarte, witte, zilveren of rode kleur als basis gebruikt. Echter andere basiskleuren kunnen tegen extra kosten ook worden aangeboden.

Custom Branding Options fridge range
Husky Custom Branding Fridges applicable base models

Stap 2:

Kies uit het aanbod een specifieke deurbekleding en kleur. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een zilveren, roestvrijstalen of zwarte deur of een volledig glazen deur, extra stevige deur of zelfs een aanraakgevoelige (automatische opening) glazen deur.

Custom Branding Options fridge range
Door & Trim Options for Branded Fridges under Husky Refrigeration

Stap 3:

Husky biedt een breed aanbod aan volledig gepersonaliseerde mogelijkheden om uw gepersonaliseerde koeler echt uniek en enige in zijn soort te maken.

Informeer alstublieft via: [email protected] voor een offerte, een bevestiging van minimale bestelhoeveelheden en de geschatte levertijd van het gewenste product. We kunnen voorraad leveren over de hele Benelux, ook naar meerdere verschillende bestemmingen.

Design options for Husky Branded Fridge
Design options for your custom branded fridges under Husky Range

Ontwerpvoorbeelden

Ontwerpopties voor aangepaste Husky-merk koelkastenOntwerpopties voor aangepaste Husky-merk koelkastenOntwerpopties voor aangepaste Husky-merk koelkastenOntwerpopties voor aangepaste Husky-merk koelkasten
Ontwerpopties voor aangepaste Husky-merk koelkastenOntwerpopties voor aangepaste Husky-merk koelkastenOntwerpopties voor aangepaste Husky-merk koelkastenOntwerpopties voor aangepaste Husky-merk koelkastenOntwerpopties voor aangepaste Husky-merk koelkasten
Menu
0

Je winkelwagen